csodavilág

Minden jóban van valami rock'n'roll!

Utolsó kommentek

  • vilee453: ezt látni reggelente míg megtalálja fény felé az útját tényleg a természet csodáinak egyike :D (2010.07.21. 21:34) A születés csodája
  • Łina: El sem tudom képzelni, ez az asszociáció hogyan eshetett meg :D Van ami múlandó, van ami örökérvén... (2010.02.04. 21:32) Mozart!
  • R.Zimmerman: Van élet a ZP után? L (2010.01.17. 12:54) Mozart!
  • orsííí: szeretés van. (2009.08.20. 21:54) Naptesók
  • R.Zimmerman: Ja Tina, mit szólsz, rocker lettem, majd szólok az első koncertemről (2009.07.24. 22:55) Zsofci
  • Utolsó 20

kategóriák

anna (4) dalszöveg (3) ego (10) élmény (27) érettségi (2) fesztivál (22) filózok (11) gimnázium (3) hajak (16) irodalom (4) lábbeli (2) novella (16) scifi (1) szerelem (22) színház (3) testékszer (10) vers (3) zp (1)

mymeez

Meez 3D avatar avatars games

2009.01.26. 23:06 Łina

Dombóvár

2008.06.01 21:57:27

Történt ugyanis, hogy osztályunk egyik színjátszóköre, a Háttal színpad megnyerte az Országos Diákszínjátszó Egyesület évente megrenedezésre kerülő színjátszóversenyének Pesti döntőjét, így indulhatott a végső, mindent eldöntő dombóvári versenyen. Természetesen ott volt a helyünk nekünk is, így ZP nyitóbulitól másnaposan bepattantunk a Bömbibe, és Babyvel, Kanival, Mercyvel valamint Barbival nekivágtunk az országútnak.

t m b

Útközben TESCOztunk egy sört sort, hogy éhen ne halljunk, majd egy kis kitérőt téve gyönyörködtünk a tájban, illetve Barbi szexuális célzásokat tett Bömbi felé. (ő csak pirult csendben.)

verebek

bb

Hogy a fene egye ki mindenkinek a rákos tüdejét (közéjük tartozom), aminek sürgető pangása miatt többszöri megállásra kénszerültünk. Sebaj, legalább fotóztunk sörreklámot egy bájos horgásztavacska partján, apropó, szerintem kurvára nem is a halak miatt kell csöndbe lenni, csak a horgászok agyát *assza fel ha üvöltözve fel alá rohangálunk, de végülis érthető.

legszebb öröm a söröm

Ismét kocsiba szállva Barbi már teljesen egyértelmű orális célzásokat tett a Bömbi felé... vagy csak 'kutya-az-autóban'-t játszott?

:P

Pár órányi, szünet nélküli, felhőtlen rekeszizom összehúzódás után megérkeztünk, s boldogan rohantunk az 'újabb felsleges göncöt veszek' tradíciónak eleget tenni. Visszafelé teljes volt az öröm, mert végre összefutottunk mélyen tisztelt drámatanárunkkal.

nagyká

Végre megtaláltuk a mifenét, (ezzel együtt osztályunk másik felét) ahol már lázasan készültek a sminkek és frizurák, s az ország minden tájáról érkező színészpalánták zsivaja töltötte meg a termet. Fél óra volt hátra a kezdésig, így jutott idő arra is, hogy felvegyük kedvenc némettanárnőm utánozhatatlan stílusában előadott 'bájos' kacaját. (Reménykedem, hogy ezt sikerül ide feltölteni.)

Ez pedig már Nestroy: Talizmán c. komédiájának nyitójelenete, melyben a főhős, a szerencsétlen léhűtő Titusz, valamint Salome a libapásztorlány összeismerkedése látható, valamit elmerengésük a felett a tény felett, minő balgaság is előítéleteket formálni hajuk színe miatt.

Salome és Titusz

A következő jelenetbe a csinos, özvegy kertésznét láthatjuk, akinek megboldogult ura meghagyta, hogy sose dobja el az özvegyi fátylat. Ő megboldogult, de én maradjak csak egy boldogtalan? Elhatározza hát, hogy új kertészlegény után néz.

Bözsi

Következő, szintén már férjtelen hölgyszereplő a fellengzős főkomorna, s szeretője a 'nyálas pomádékirály' a parókakészítő márki.

Gréta és Laci

Végül de nem utolsósorban a vitathatatlanul leggyönyörűbbek aznap este: Von Cypressenburg bárónó és lánya.

Vivi és Brigi

Egy kis ízelítő, mindenesetre mi betegre röhögtük magunkat. Hazafelé valahogy már finomabb hangerővel visítoztunk szegény vezető Baby fülébe, s legnagyobb örömömre Párom mellett pihenhettem ki minden fáradtságom.

Szólj hozzá!

Címkék: élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://tinalina.blog.hu/api/trackback/id/tr7905052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása