csodavilág

Minden jóban van valami rock'n'roll!

Utolsó kommentek

  • vilee453: ezt látni reggelente míg megtalálja fény felé az útját tényleg a természet csodáinak egyike :D (2010.07.21. 21:34) A születés csodája
  • Łina: El sem tudom képzelni, ez az asszociáció hogyan eshetett meg :D Van ami múlandó, van ami örökérvén... (2010.02.04. 21:32) Mozart!
  • R.Zimmerman: Van élet a ZP után? L (2010.01.17. 12:54) Mozart!
  • orsííí: szeretés van. (2009.08.20. 21:54) Naptesók
  • R.Zimmerman: Ja Tina, mit szólsz, rocker lettem, majd szólok az első koncertemről (2009.07.24. 22:55) Zsofci
  • Utolsó 20

kategóriák

anna (4) dalszöveg (3) ego (10) élmény (27) érettségi (2) fesztivál (22) filózok (11) gimnázium (3) hajak (16) irodalom (4) lábbeli (2) novella (16) scifi (1) szerelem (22) színház (3) testékszer (10) vers (3) zp (1)

mymeez

Meez 3D avatar avatars games

2009.12.07. 17:33 Łina

Hiányok

Ma Péter nagyon leüvöltötte a fejem. Tulajdonképpen csak pislogtam. Annyira megijedtem, hogy leborítottam a pultról a kis selyem táskát, amiből szanaszét gurult a sok piros-kék dauer csavaró, a spitzpapírok pedig önálló életre keltek szerte a levegőben.

Péter szerint sokat beszélek, és ez rettentően idegesíti. Az első gondolatom az volt, hogy ha nem bírja a diskurzusainkat hallgatni a 8 órás monoton dauercsavargatás közben, meg egyáltalán ennyire passzívan áll a kommunikációhoz, ne járjon emberek közé.

Ahogy letérdeltem összeszedni őket, a harisnyámat egy kis balzsam itatta át, amit a marcell-vízhullám készítéséhez használok. Ekkor jött a második gondolatom, hogy tulajdonképpen igaza is lehet. Tényleg nem bírom befogni, még ha enyhít is a dolgon az, hogy gyakorlati órán csak akkor nem szabad beszélni, ha az oktatót hallgatjuk, különben ő is kiveszi a  részét a csevelyekből.

Most ez némi magyarázatra szorul. Nos, elsőéves tanuló vagyok egy 3 éves fodrászképzésen, ami Hajas László közreműködésével üzemel. Tehát, egy héten két órában kötelező jelleggel továbbképzést tart nekünk, következő évtől kötelező lesz indulnunk a házikupán, nyaranta és évközben pedig valamelyik Hajas szalonban lehetünk büszke,szorgalmas gyakornokok. Persze, ha eljutunk oda. Mert a vizsgáinkon is ő bírálja el munkáinkat...

Szóval Péter azt állítja sokat pofázok. Hát drága dráma szak, hiányzol.

Hiányoznak az emelkedett beszélgetések, meg az ereszkedett alkoholizálások... Persze, sikerült itt is közös szenvedélyt találnom a  többiekkel, hisz ezért jöttem ide, fejszőrzetben turkálni, tüzögetni, csavargatni, ollót csattogtatni.

Igen, ez volt  a harmadik gondolatom, miközben úgy csináltam mint aki mélyen fel van háborodva, és kitartóan ráncoltam a homlokom. Hogy hiányoztok. Nagyon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gimnázium filózok


A bejegyzés trackback címe:

https://tinalina.blog.hu/api/trackback/id/tr91580886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása